Hoe het begon....

Na wat jaartjes thuis te hebben gesleuteld besloot Huib in 1996 van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij vond een pandje aan het Jaagpad te Woerden. ,maar ongeveer een jaar later werd dit te klein. Het was dus tijd om te verhuizen. Op naar de Ampèreweg! Maar ook daar heeft hij niet lang gezeten. In januari 1999 heeft hij zijn boeltje weer gepakt. Een splinternieuw pand aan de Golf van Biskaje werd zijn nieuwe onderkomen. De klanten komen van heinde en verre, van Groningen tot Terneuzen.

Klanten uit Woerden zelf heeft hij niet veel, maar op zaterdag komen ze maar al te graag een bakkie doen.

De grote klussen blijven dan liggen, maar het is wel gezellig in het "praathuis" zoals hij het zelf noemt.

De winter maanden zijn voor de grotere klussen, maar in het voorjaar draait de zaak op volle toeren. Als de zon ook maar even gaat schijnen worden de motoren weer uit de schuur gehaald. En ja jullie weten hoe dat dan gaat. "Hij doet het niet. Snel naar Huib!". Effe een nieuwe accu, toch maar een klein beurtje en andere kleine "doe ik in het voorjaar wel" dingetjes.

Het wordt dan zo druk dat de zaak te klein is! Ja alweer! Daarom maar weer de dozen opgezocht en Huib verhuist naar de Marconiweg. Er is plek voor een leuk ingerichte shop en veel ruimte om in te werken. Het ziet er pico-bello uit . Ga dus gerust eens kijken,het is zeker de moeite waard.


disclaimer